Chór serdecznie zaprasza na swój krótki występ w Nordstan w ramach Vetenskapsfestivalen od godz. 10.30 do godz. 10.45 pod tytułem: “Song travels in time and space”. Po nas, o godz.11, wystąpią zawodnicy cięższej wagi w dyskusji na temat przyszłości Europy, jak poniżej.

Hope to see all our fans there!!!

Lördag 9 maj kl 11.00–12.30, Nordstan vid Åhlens Vad händer med Europas framtid?

EU står inför många utmaningar under detta viktiga år. Bland de mest brännande frågorna finns klimatpolitiken, tillväxten och sysselsättningen samt relationerna till vår omvärld. Ställ frågor till panelen och ta del av ett samtal kring utvecklingen i Europa.

Anneli Hulthén, Kommunstyrelsens ordf, Göteborg Stad.

Roland Andersson, Regionstyrelsens ordf, Västra Götalandsregionen.

Christian Leffler, kanslichef hos kommissionär Margot Wallström.

Cecilia Magnusson, riksdagsledamot (M).

Prof Rutger Lindahl, Statsvetenskap, Göteborgs universitet.

Samtalet leds av journalisten Tomas Tengby.